X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Feb 26, 2013 - Familiale, Ganduri    2 Comments

Maria are cuvantul: “Mami este ocupata”

 

by Maria Grecea

Numele meu este Maria. Am 8 ani și aș vrea să am un blog și să gătesc la fel ca mami. Doar că eu nu vreau să fiu mereu ocupată așa cum este ea. Eu visez să fac blogul din plăcere. Sinceră să fiu nu știu de ce să ai un blog dacă nu din plăcere sau pentru a cunoaște și opiniile necunoscuților.

Seara când vine mami (adică pe la 7) de abia apucă să se schimbe  și fuge la calculator. Îi mai zic eu una, alta, dar nu prea cred că e atentă. Maximul ei de atenție este atunci când îi arăt ceva și zice că este frumos (îmi demostrează că e atentă la ce zic, deși nu prea se vede). Dar de când mami a câștigat o tabletă iPad 2 nici eu nu sunt prea atentă la ce spune. Doar o singură chestie mă mai deranjează: faptul că îmi ia tableta să facă poze cu ea (nu că nu am avea aparat foto dar tableta face pozele mai clare). În cursul săptămânii mai e cum mai e, dar week-endurile sunt de coșmar (mai ales atunci când  tati e plecat la cumpărături sau la altele), mai precis faptul că ne mai pune și pe noi să facem câte o poză. Voi puteți crede că nu e mare lucru să faci o poză, dar ei bine asta nu e adevărat dacă trece prin mâna lui mami: dacă a ieșit mișcată o faci din nou (relativ normal), dacă i-a ieșit mâneca fă din nou, dacă a ieșit colțul mesei faci din nou. Singura parte reușită din faptul că mami este ocupată e că uneori nu știe ce să posteze și mă întreabă ce să mai scrie (deoarece mai pune și compuneri de-ale mele iar mie îmi place să compun).

Dar cel mai tare lucru este că îmi arată site-uri pe care eu în mod normal nu m-aș fi uitat. Ca să fiu mai clară nu mami îmi arată ce să scriu, ea îmi arată doar un site pe care scrie/arată ceva interesant. Sinceră sa fiu cred că și pe tati îl deranjează faptul că mami este ocupată. Dar să nu ne schimbăm subiectul, totuși nu scriu asta ca să îl pomenesc pe tati. O chestie nu prea îmi convine și acest lucru este că scriu încet. Și când vă zic că scriu încet mă refer la scrisul la calculator și nu la scrisul de mână deoarece atunci v-aș zice că scriu repede.

Deoarece mami trebuie să umble la calculator și eu am termiat de zis totul trebuie să vă spun: La revedere!

2 Comments

  • avatar

    Superb Maria! M-ai lăsat fără cuvinte…! Eşti talentată nu glumă…

  • avatar

    Lovely

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!