X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Mega Image si in varianta Concept Store

Foto: by Gabriel Bârligă

Retailerul Mega Image ia urma hipermarketurilor prin inaugurarea unui concept store de 1600 mp vis-a-vis de Piața Gemenii (pe strada Vasile Lascăr). Marfă multă, diverisificată, spații largi și produse semi-preparate.

Mega Image, magazinul de cartier care a devenit mai accesibil în ultimul an încearcă și o altă variantă de abordare, într-un spațiu mai mare, mai atractiv și cu mult mai multe produse. Începând din 31 ianuarie s-a deschis primul lor magazin de acest fel. Să vedem ce planuri au pentru următoarele, dar mai ales în ce zonă. Pentru mine personal, poate să fie cât de frumos și de aprovizionat, dacă nu este în drumul meu, nu o să-i trec pragul.

Este bine de știut că pentru spațiul din Vasile Lascăr Mega Image a adus mai multe fructe, spre exemplu. Raionul de fructe exotice şi legume speciale oferă rambutan, kumquats, mangustan (la secţiunea fructe) şi roşii marmande, cartofi vitellote, roşii kumato etc (în categoria de legume). La raionul carmangerie, măcelarii stau la dispoziţia cumpărătorilor pentru tranşarea sau tocarea cărnii pe loc. Specialităţile includ steak mistreţ, steak cerb, vită, etc.

Gusturi Româneşti”, marcă proprie Mega Image, oferă o varietate de produse: de la mezeluri, lactate şi brânzeturi până la zacuscă, dulceţuri şi miere. Raionul de peşte şi sushi oferă produse proaspete zilnic. Brânzeturile şi mezelurile internaţionale reprezintă raionul destinat gurmanzilor îndragostiţi de cele mai reputate specialităţi din Franţa şi Italia.

În categoria “mirodenii”, noi tipuri de condimente completează varietatea disponibilă în magazinele Mega Image. Raionul “produse de bază speciale” oferă paste artizanale Morelli, produse sub marca Jamie Oliver, pateuri, sosuri şi aperitive Calaciura. Secţiunea de diete speciale are în ofertă produse din gama Michel Montgnac, Nutrisslim, mixuri de seminţe Solaris şi multe altele.

Zona de dulciuri şi cafea oferă o sortimentaţie specială de produse. Selecţiile de bere premium şi vinuri internaţionale le oferă cunoscătorilor produse din ţări precum Chile, Spania, Africa de Sud, Franţa, care îi vor impresiona până şi pe cei mai pretenţioşi dintre connaisseuri. Cosmetice BIO, produse de artizanat, precum şi produse internaţionale apreciate din Japonia, Franţa, Italia, Grecia, India, China, Thailanda şi Mexic vor completa oferta.

Mega Image-ul concept store are și o parcare subterană cu o capacitate de 100 de locuri.

Pentru că magazinul este nou, proprietarii au pregătit o tombolă ce se va desfăşura în perioada 31 ianuarie – 28 februarie 2013, pentru cumpărături de minim 40 de lei. În cadrul acesteia, fiecare client primeşte un talon răzuibil având posibilitatea de a câstiga pe loc un voucher de 100 lei sau, prin tragere la sorţi, o excursie exotică sau o maşină Infiniti FX.

Mai jos cateva poze de la inaugurare.

1 Comment

  • avatar

    Pozele arata superb si am senzatia ca se va deschide unul si la mine in cartier, asa ca abia astept.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!