X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Aug 2, 2014 - Bucatareala    No Comments

Melissa Clarck, un food editor cum vreau si eu sa fiu

 

by Oana Grecea

V-am spus vreodată că o admir pe Melissa Clark de la New York Times? Ei bine, rubrica ei de la secțiunea de dining este de un real succes într-un ziar cu audiență mare în SUA. O astfel de rubrică îmi doresc să susțin și eu pentru secțiunea online a unei publicații din România, pentru că video și rețetele sunt, cum spun mereu, preferate în vizionările celor care navighează pe internet.


Trendul celor care urmăresc video este în creștere, dar puțini înțeleg efortul și munca unei întregi echipe pentru o rețetă. De aceea vreau să vă arăt mai jos un filmuleț interesant cu Melissa Clark în spatele camerei de filmat, un video în care arată cât de mare este echipa (opt persoane) pentru o rețetă de 3 minute!
I-am scris odată un email și mi-a confirmat că durata optimă de vizionare a unui video de către un internaut este de 3 minute, exact așa cum mă documentasem și eu. De aceea, încă sper că în România va dori cineva să aibă o astfel de rubrică pentru că aduce trafic și indirect bani.

Melissa Clark, editor și scriitor de food al ziarului New York Times a filmat inițial din bucătăria ei (câțiva ani chiar), exact cum fac și eu acum. Voi atașa și câteva fotografii din acea variantă, deși între timp investitorii ziarului i-au pus la dispoziție un studio mai performant unde să poată filma în voie o rețetă de 3 minute în câteva ore, cu tot cu pregătirile de machiaj aferente. Fiecare zi de filmare înseamnă 3-4 rețete, iar fiecare din ele este făcută înainte pentru ca la filmare să poți arăta direct preparatul scos din cuptor sau de la frigider, acolo unde uneori este nevoie să stea cel puțin o oră.

bucatarie Melissa Clark 2_resize

bucatarie Melissa Clark_resize

În video de mai sus vă rog să observați și vasele de cupru (am făcut eu print screen mai jos ca să vedeți mai ușor) – apreciate doar de cunoscători, Melissa Clark fiind unul dintre ei.

Melissa Clark video

 

Melissa Clark video vase cupru

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!