X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Mergi pe bicicleta si dai ”Burta jos!”

Sâmbătă, 13 octombrie, în Parcul Izvor, biciclistii au ocazia  să pornească într-un tur până la Mogoșoaia și înapoi, in cadrul programului ”Burta jos!”.

Nici nu știam că în București există un astfel de program care încurajează mersul pe bicicletă dar și sportul în general, pentru toate vârstele. Mare mi-a fost surprinderea să aflu că programul ”Burta jos” aparține unui politician (Alina Ghorghiu) și asociației lui, ”O șansă pentru viitor”.

Conform site-ului de promovare, totul a început în 2009, la Crosul ”Burta Jos”. A urmat în același an și marșul pe biciclete. A continuat în 2010 și 2011. De la o alergare în jurul Parlamentului, la o ieșire cu bicicleta, pe ruta București-Mogoșoaia și retur.

”De ce? Pentru a promova un stil de viață sănătos și activ, folosind bicicleta ca mijloc de transport alternativ.

Marșul bicicliștilor – Burta Jos a ajuns anul acesta la cea de a V-a editie. A crescut și se va dezvolta și mai mult, prilej numai bun pentru a se muta în casă nouă”. Organizatorii anunță câteva surprize pentru cei care ajung la start.

Iata afisul manifestarii:

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!