X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

6 Comments

 • avatar

  Faptul ca ai sters acest articol nu face decat sa intareasca spusele Simonei. Pacat ca se ajunge la copilarisme si nu incerci sa vezi lucrurile mai profesionist. Cand faci un interviu – chiar si pe blog – nu trebuie sa sari peste niste etape ce tin de jurnalism si de arta interviului. Ma rog…
  Asta cu stersul articolului m-a facut sa ma gandesc la jocul pustilor de 13 ani, din categoria ”ba tu esti al’ mai prost din curtea scolii”! Good job! =d> (sper ca te prinzi ca e ironic…sau o sa stergi si acest comentariu?)

 • avatar

  Lipsa de fair play ? in ce anume consta lipsa de fair play, in faptul ca ti-a atras atentia asupra unul lucruri ABSOLUT corecte ?

  Adica intre a spune “Miruna, ai dreptate, iti multumesc ca-ti mananci din timpul tau sa ma inveti chestii” si a sterge, tu ai ales sa stergi ?

  Bravo, e o atitudine matura si inteleapta. Not.

 • avatar

  Pe langa acuzele Mirunei legate de lipsa de tehnica a interviului (total nefondate data fiind experienta mea in presa de peste 16 ani) cel mai mult m-a deranjat insinuarea ca i-am luat interviul pentru trafic.
  Nu am de gand sa intru in polemici pe blogul meu, pentru ca eu l-am facut ca o continuare a muncii de jurnalist, pentru ca-mi place sa scriu si sa iau interviuri. Daca intrebarile i s-au parut nepotrivite, trebuia sa nu raspunda.
  Jurnalistic vorbind, intotdeauna se pun mai multe intrebari ca sa ai ce alege, ce edita.

 • avatar

  Oana, am fost si eu jurnalist niste ani. Multi tare. In presa centrala. Am avut propriul meu ziar si redactori angajati. Din acest unghi, al unui om cu foarte foarte multi ani de presa, un pic mai multi ca ai tai, iti spun ca e imatur sa stergi articolul pentru ca nu ti-a placut ce-a crezut Miruna despre intrebarile tale. E parerea ei (intamplator, o parere pe care o consider corecta, e indicat sa te documentezi un pic asupra subiectului inainte sa formulezi intrebari) si merita luata in seama. Nu reactionat pueril cu “drept pedeapsa, sterg tot”. Parerea mea.

 • avatar

  Andrei, problema tocmai asta e: eu m-am documentat, am petrecut cateva ore timp de cateva zile pe blogul ei citindu-i postarile si interviurile anterioare. In plus, asta tine tot de experienta jurnalistica, unele lucruri trebuie spuse, repetate, pentru ca cititorii mei nu sunt si cititorii ei. Unele lucruri trebuiau declarate pentru mine, nu sa citez alt ziar de exemplu.
  Comentariile si acuzatiile ei sunt complet gratuite.

 • avatar

  Daca erai atat de sigura ca intrebarile erau ok si ai fost multumita de felul in care l-ai conceput, trebuia sa il lasi online ca sa evaluam si noi si apoi sa dam dreptate uneia dintre parti. In cazul acesta ai pierdut by default, eu n-am decat s-o cred pe Miruna pentru ca nu pot sa imi dau cu parerea sau sa trec informatiile prin propriul meu sistem de valori. Asa ca il trec prin al ei, iar faptul ca l-ai sters poate fi o dovada ca nici tu nu erai mandra de calitatea interviului. Ca, Doamne fereste, daca am facut o treaba buna si sunt contestata, nu doar ca nu-l ascund, ba incerc sa arat tuturor!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!