X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Nov 27, 2012 - Ganduri    2 Comments

O schimbare ”mica” pentru o incredere mai mare

 

Ei bine, astazi împlinesc o vârstă aproape de jumătatea vieții, așa cum o văd eu. Am vrut o schimbare, o ”întinerire” rapidă și pentru asta am apelat la prietenii de la Gett’s.

Inainte arătam așa:

M-am gândit mult ce-aș putea face să schimb starea de spirit. Femeile știu, tot ce funcționează este ori să treci pe la un salon de înfrumusețare, ori să mergi la shopping. Cum bani de cumpărături nu prea aveam, plus că nici nu se sesiza pe loc schimbarea, am decis că salonul e decizia cea mai bună.

Ce am făcut practic? Pai, am găsit întâi un stylist drăguț, pe Georgiana de la salonul Gett’s din cadrul hotelului Marriott, o fată drăguță de 29 de ani cu mână de aur. M-am lăsat pe seama ei și, ca să nu mă șochez prea tare, m-a vopsit într-o nuanță apropiată de culoarea avută, la care a găsit potrivit să adăuge câteva șuvițe pentru luminozitate.

Schimbarea mai mare a venit însă din tunsoare. Mi-a făcut un ”bob” mai lung, dimensiune care mă prinde bine după cum zic unii, chiar dacă copilul a plâns după părul meu.

Înfrumusețarea asta a durat vreo patru ore, timp în care la salon poți să stai pe internet (există wireless), poți să bei o cafea sau un suc, sau poți să apelezi la alte servicii specifice unui salon. E plăcut să se țină cineva după tine să nu-ți lipsească ceva și, de mare efect pentru că nu am văzut la alte saloane au fost paturile de la spălatul pe cap. Ei da, nu ești spălat oricum pe cap după vopsea, sau după șuvițe ci într-un pat rabatabil, care te face să te relaxezi cu totul iar coafeza, pentru că stă și ea pe scaun, te poate masa mai bine.

Prețurile sunt pe măsura serviciilor și diferă dacă ești tuns/coafat de un junior stylist, de stiylist sau de un senior stylist ori master. Detalii puteți vedea aici.

Din ce știu eu, brandul Gett’s a fost creat în 1997 de către Lucian Miess care a creat, dezvoltat și implementat o lume a frumuseții făcând pionierat în industria de înfrumusețare din România. Pentru cei interesați și tentați să aibă o astfel de afacere, e bine de știut că se extinde în franciză, iar oricine își permite și își dorește saloane de cinci stele (investiții dar și prețuri pe măsură), poate să ia acest brand.

După vreo patru ore de stat acolo, am plecat de la salon mai îndrăzneață, mai exuberantă, mai sigură de mine și cu dorința de a mai face, măcar din când în când, astfel de escapade. Preluând sloganul L’Oreal, aș putea spune că am făcut asta: ”Pentru că merit!”

2 Comments

  • avatar

    La multi ani, Oana!
    Iti doresc sa ai in continuare o zi minunata, la fel ca inceputul ei. Sa te bucuri din plin de tot si de toate (inclusiv de noua tunsoare care imi place foarte mult). Te pup si te imbratisez cu drag, Simona

  • avatar

    La mulţi ani ,Oana!!! Mulţi, bucuroşi şi cu chef să-ţi fie toţi anii de-acum încolo!!!!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!