X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Nov 13, 2012 - Ganduri    No Comments

Parintii – modele pentru adolescenti?

 

Am preferat să păstrez titlul acestui seminar despre care vreau să povestesc mai jos, pentru că este de impact și atrage exact pe cei care doresc să afle cum stă treaba cu părinții și ce au ei de făcut dacă vor să-și îmbunătățească relația cu copiii lor, de data asta adolescenți.

Programul educațional din care face parte întâlnirea din 21 noiembrie se cheamă ”Viața mea: un „joc” serios” și își propune să încurajeze comunicarea între copii și adulți, elevi și profesori, adolescenți și părinții lor. Programul este susținut de Aurora Liiceanu, cunoscut psiholog și autor.

Platforma www.viatameaunjocserios.ro este un spațiu unde adolescenții, părinții și profesorii acestora pot găsi informații despre adolescență, tentațiile și riscurile specifice acestei perioade, dar și sfaturi utile oferite de specialiști.

Unul dintre instrumentele centrale ale programului este și ghidul practic pentru profesori, diriginți și consilieri școlari, realizat sub coordonarea psihologului Aurora Liiceanu și introdus la nivelul ciclului gimnazial.

Mai multe articole pe această temă și detalii ale întâlnirilor de până acum, găsiți aici – http://parinti.viatameaunjocserios.ro/articole/intre-noi-parintii/

Voi participa și eu pe 21 noiembrie, ora 18,30 la hotel Capital Plaza din București și revin cu detalii să vă spun ce-am învățat și ce-am reținut.

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!