X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Feb 11, 2013 - Ganduri    1 Comment

Pinguinii, preferatii desenelor animate moderne

 

by Oana Grecea

Poate mi se pare mie dar în ultimii ani au tot fost lansate filme cu pinguini. Ce ar fi de știut despre ei? Păi (și aici citez din puștoaica mea de opt ani), ”sunt tari, amuzanți, pricepuți la cântat și dansat și sunt puși în situații ciudate și au niște super aventuri”.

Cu așa un impact, cum să nu le pui spre vizionare copiilor filmele cu pinguini? Unde mai pui că de fapt sunt filme pe care le poate urmări toată familia…

Preferatul ei (și asta pentru că avem CD-ul demult)  este filmul ”Cu toții la surf!” (Surf’s Up!) din 2007, care-l are ca personaj principal pe Cody Maverick, un surfer talentat care își câștigă renumele în competiții.

Foarte mișto i se par și Pinguinii din Madagascar (The Penguins of Madagascar) serialul în care protagoniștii sunt pinguinii Skipper, Kowalski, Private și Rico.

Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou (2011) și Happy Feet (din 2006, film premiat cu Oscar).

În Antarctica, pinguinii Mumble şi Gloria au acum un puiuţ, pe Erik. Cei mai buni dansatori de step sunt pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Pink) şi prietenii lor, îndrăgiţii Ramon şi Lovelace (Robin Williams).

Pinguinii Domnului Popper, un film ce pare mai degrabă pentru adulți avându-l ca protanogist pe Jim Carrey este adaptarea cinematografica a romanului pentru copii cu același nume. Domnul Popper, un om de afaceri neprietenos primește drept moștenire șase pinguini. Fac ce fac și încep și ei să danseze.

1 Comment

  • avatar

    Ar fi excelent daca ar extisa varianta dublata in lb. romana pentru copii. tare mult mi-ar placea ca filmele animate sa fie dublate. sa fie o solutie, de ex. un server titrat in lb romana si un server dublat in lb romana sa se poata uita si copii .Multumesc

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!