X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Placere si durere

 

by Oana Grecea

Asta se pare că este formula fericită în cazul remodelării corporale: plăcere + durere. Nu sunt masochistă, dar pe principiul ”baba rabdă la frumusețe” vă spun că cele două trebuie să existe. Așa simți că îți lucrează corpul, că musculatura este pusă în mișcare (în cazul masajului) sau că celulita/grăsimea se subțiază.

Vă spuneam cu ceva timp în urmă că voi merge pentru timp de o lună la remodelare corporală ca modalitate de a rămâne optimistă și de a avea încredere în mine (articolul îl puteți găsi aici). Acum e cazul să revin și să vă spun efectele dar și să vă explic procedurile, ca să știti ce faceți dacă ajungeți la salonul XS Remodelling.

Pachetul meu a constat în ședințe de radiofrecvență, cavitație, vacuum, împachetări și masaj de două ori pe săptămână, proceduri care durează între 20 și 40 de minute (împachetările sunt cele mai lungi). După a treia săptămână începusem să simt deja o lejeritate a hainelor în talie, lucru de care mă asiguraseră și fetele la începutul ședințelor. Mi-a plăcut că nu mi s-a propus o slăbire miraculoasă (nici nu aveam cum într-o lună), mai ales dacă “regimul” meu alimentar nu a ”susținut” procedurile (ce să fac, în luna noiembrie am cei mai mulți sărbătoriți din familie…).

cavitatie si radiofrecventa_resize

Ideea e că la XS Remodelling am găsit soluțiile eficiente de tratare a celulitei, vergeturilor iar cu ajutorul fetelor de la salon am reușit să-mi tonific puțin musculatura. Cum spuneam, plăcerea se plătește și cu puțină durere, pentru că vacuum-ul și masajul sunt dureroase pe alocuri.

Drenaj limfatic

O vreme am venit cu picioarele umflate și mi s-a propus un masaj limfatic care a avut efecte minune. Sistemul limfatic are rolul de a prelua surplusul de lichide și de a-l transporta prin vasele limfatice mari, unde are loc fagocitoza, adică eliminarea celulelor moarte, a reziduurilor bacteriene, a toxinelor. Practic, vorbim de un masaj făcut încet, urmat de o ”periere” a pielii care ajută și la îmbunătățirea aspectului pielii, a circulației sanguine, reducerea circumferințelor, revitalizarea organismului și creșterea imunității.

Mi s-a spus că în cazul persoanelor care deși respectau o dietă și frecventau terapii de remodelare nu mai aveau rezultate, terapia de drenaj va funcționa ca o deblocare, iar rezultatele atât pe pierderea kilogramelor, cât și pe diminuarea gradului de celulită vor apărea după prima ședință. Eu știu că după acel drenaj picioarele nu mi-au mai fost umflate începând de a doua zi…

Mi-a plăcut și mi-a părut de efect și ”împachetarea”, unde după ce erai dată cu o cremă specială și învelită cu un plastic pe tot corpul, erai băgată într-un tub sau o păturică caldă, din ce în ce mai caldă, și foarte caldă în ultimile 10 minute din cele 40. Practic, simțeai cum curg apele pe tine, dar aveai și o stare dulce de somnolență, amorțeală, o căldură tocmai bună când afară este frig. Călduță este și acțiunea de Radiofrecvență, care are ca principal scop reducerea celulelor adipoase de la nivelul pielii. Radiofrecvența tripolară acționează asupra corpului, într-un mod plăcut, prima senzație fiind aceea de încălzire.

impachetari_resize

Cred că acum, după sărbători, când cu siguranță ați pus câțiva centimetri în talie merită să încercați câteva ședințe la XS Remodelling, dacă vă e ușor să ajungeți în zona Ghencea. Programul și pachetele sunt foarte flexibile, dacă le urmăriți pe Facebook – veți vedea că au destul de des promoții și oferte. Eu am mers cu plăcere la ele și aș face-o oricând am bani și timp liber…

1 Comment

  • avatar

    Bun articol, putin masaj poate face minuni in procesul de incetinere a batranetii.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!