X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Jan 6, 2013 - Familiale, Ganduri    1 Comment

Politia rutiera face bani in primele zile ale anului!

 

Atenție! Pe calea 13 Septembrie (ultimile numere) polițiștii găsesc o infracțiune pe fiecare parte a carosabilului. Sunt la agățat sistematic, și tocmai de aceea mirarea mea pentru o regulă pe care nu au mai ”amendat-o” niciodată până acum.

Personal, am luat o amendă de circulație pe 3 ianuarie, pentru că am parcat acolo unde parchează toată lumea (“parcat neregulamentar, in zona de actiune a indicatorului Oprirea Intersiza” – inexistent de altfel), zilnic, de 8 ani de când stau în zona 13 Septembrie. Asta pentru că polițiștii au ieșit să-și facă norma din primele zile ale anului.

Concret, în zona stației de autobuz 385, 122, 173 din 13 Septembrie colț cu Drumul Sării (direcția de mers spre Marriott), toată lumea parchează la 25 de metri mai sus de stație. Eu mă aflam acolo unde în poză este mașina neagră. Mereu, dar mereu sunt mașini parcate acolo, pentru că în fața blocului nu sunt parcări suficiente. Când am încercat să spun asta polițiștilor mi s-a spus că trebuie să reclam la Primărie, respectiv la Marian Vanghelie, de parcă nu știm cu toții că alta este prioritatea lui, nu parcările din sector.

Dacă nu achitam pe loc – 70 de lei, urma să primesc acasă o amendă de 280 de lei și 3 puncte penalizare, după spusele agenților de circulație.

Dilema mea vine din faptul că ei stau mereu la pândă vis-a-vis de acest loc, amendând pentru exces de viteză, iar pentru staționarea de-a lungul acestei artere nu a fost sancționată niciodată până acum. Sunt curioasă dacă este o nouă regulă sau am fost eu pe-acolo în ceasul cel rău…

Și aș vrea să știu dacă s-au câștigat procese cu primăria ca nu face suficiente parcări, sau pentru că în cele existente staționează cu anii mașini ruginite care ocupă în permanență locurile cele mai bune.

Asa arata parcarea din fata blocului:

Si asta scrie pe amenda:

 

 

1 Comment

  • avatar

    He, he, he, si-au adus aminte la-nceput de an, sau vor sa ne intimideze. N-au mai dat amenzi de ani p-aici. Mie mi s-a intamplat ceva hazliu. Am parcat rulota acolo unde ai avut tu masina, si intr-o dimineata am gasit lipita o invitatie la politie, sa ma prezint cu auto nr…, este vorba de nr. rulotei. Ce puteam sa fac decat sa ma amuz si evident ca n-am agatat rulota sa merg la politie Udriste, unde stii cum este cu oprirea nu mai zic de parcare. Sunt ani de-atunci si asa a ramas. Am inteles ca tu ai platit amenda…, imi pare rau!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!