X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Pregatiri de Craciun

 

Vroiam să vă anunț (neoficial) deocamdată că am pentru voi niște premii pentru Sărbătorile de iarnă. Ceva de mâncare, ceva de băut, numai bun de pus pe masă. Concursul se va desfășura în intervalul 3-17 decembrie, pentru ca premiile să ajungă înainte de Crăciun.

Detalii veți putea urmări pe pagina de facebook a sitelui – http://www.facebook.com/GanduriSiBucatareala?ref=hl. La aceasta adresa invitati-va prietenii sa dea like pentru a fi pe faza cu detaliile referitoare la concurs.

Tot căutând eu să văd cum și în ce să pun cadourile voastre de la firme cunoscute din România, am ajuns pe site-ul celor de la Fabulos bascket, care au chiar ofertă de coșuri de Crăciun cu tot cu produse, pentru cine vrea, la rândul lui, să ofere astfel de cadouri.

Catalogul de Crăciun se poate downloada în format pdf, de la aceasta adresă http://fabulousbaskets.ro/catalog/Catalog_Craciun_FabulousBaskets_2012.pdf.

Ce este cel mai important de reținut este că aceste coșuri din rachită Fabulous Baskets sunt disponibile într-o gamă largă de culori și huse, și că ele pot fi folosite ulterior pentru picnic sau pentru decorarea casei.

Mai multe modele de cosuri Fabulos Basket, in galeria foto:

[nggallery  id=36]

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!