X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Primul contract video extern pentru Retete TV

de Oana Grecea

Pasiunea pentru vasele de cupru, video-uri de calitate și credibilitatea. Acestea au fost atuurile pentru care proprietarii Falk Culinair Belgia m-au ales pe mine și una din echipele cu care colaborez (Inversee Story) să facem reclamă la vasele de cupru, produse premium, destinate cunoscătorilor și pasionaților în bucătărie.  

Totul a început cu un video (oferit bonus acum proprietarilor belgieni) pregătit cu echipa Inversee pentru deschiderea magazinului online, de 30 de secunde, făcut la vasul meu de cupru primit cadou de la sora mea. Așa de încântată am fost încât am făcut câteva rețete video în el (exemplu aici) și apoi l-am postat pe youtube, punand tag Falk Culinair. Desi video nu facuse inca vizualizari (nu l-am promovat pentru ca magazinul online nu este încă gata), l-am postat să fie, iar el a fost găsit/vizualizat de proprietarii companiei de familie, Falk Culinair. Nu mică mi-a fost mirarea și mare bucuria când am primit într-o zi mailul în care eram felicitată pentru calitatea video la standarde înalte. El scria așa: ”I noticed your video on youtube  (http://www.youtube.com/watch?v=c5-6q4wG2vg) and I was impressed by the quality of this video. I have come across many cooking videos and demo video’s for promoting cookware, and I have to say yours is by far the best I have seen so far. The light is good, the colors are attractive, the recipe is well chosen, the duration is perfect and the overall message is spot on: easy cooking, nice food, great pan!”… Spre deosebire de companiile și agențiile românești care nu se raportează decât la traficul pe care-l ai fără a identifica potențialul propunerii tale sau ceea ce se poate face dintr-un produs de calitate, fondatorii Falk Culinair și-au dorit să lucreze cu cineva care să poată atinge standardele dorite de ei. Și pentru că am mai făcut parte din campanii românești pe partea de video, am remarcat că încă elementul calitate și durată nu este diferențiator pentru cei care decid cu cine lucrează. Singurul lucru care contează este prețul, iar un video de calitate nu poate fi făcut gratis sau cu sume care nu acoperă nici costurile de producție.

Pentru început, văzând cât de mult am scris și povestit pe blog (aici, aici, aici si iar aici) despre produsele lor doar din convingere (și se știe că cel mai bun ambasador este consumatorul fidel al unui produs), mi-au trimis să testez/filmez în calitate de blogger câteva din vasele de cupru din portofoliu. Despre experiența folosirii lor și cum e să gătești în ele voi scrie curând o altă poveste pentru că merită să știți cât este de minunat. Pentru belgieni, producerea în România este oricum (probabil) mult mai avantajoasă decât în alte țări ale UE, dar pentru noi a fost o onoare să avem aprecierea venită din străinătate. Așa se face că acum videourile filmate în țara noastră, în bucătăria mea micuță (în curând mă mut și voi avea parte de bucătăria mult visată despre care cu siguranță voi scrie aici și o voi arăta pe video) sunt acum parte din youtube-ul ”universal” și se găsesc pe canalul Falk Copper. Pentru că acum sunt postate am și putut povesti despre acest contract. În curând sper să vă dau vești și despre alte contracte externe concretizate.

Trebuie să știți că și magazinul online din site-ul Retete TV (pe care l-am fondat în noiembrie 2014) a fost gândit pentru că vroiam să vând aceste oale de cupru și în România, să împărtășesc cunoscătorilor pasiunea și aprecierea mea pentru ele. Eu am început să import astfel de vase, așa că dacă doriți puteți să mă întrebați oricând prețuri la produse (contactul, aici). Orientativ, am vase din gama cu mânere din oțel inoxidabil (link de vizualizare aici) și vase de gem, singurele care au și interiorul din cupru.

Ca să fiți la curent cu filmările mele, vă învit să vă abonați GRATUIT  la canalul de youtube al Retete TV sau și mai bine,  să  vă abonați la newsletterul site-ului unde veți primi informații și despre produsele din magazin, nu numai despre noutățile video sau editoriale. Iar dacă sunteți dintre cei care apreciați calitatea video și știți cât de important este un filmuleț pentru Facebook sau Google (care ridică site-ul companiei în căutări dacă are și conținut video), vreau să vă recomand cu căldură oamenii care mă sprijină și pe mine și cu care colaborez cu mare drag: Inversee Story și Ballon Rouge, profesioniști desăvârșiți.

2 Comments

  • avatar

    Felicitari, Oana! Ma bucur mult pentru tine

  • avatar

    Ma bucur pentru tine. Calitatea primeaza!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!