X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Proiectul meu Retete TV este acum online

 

de Oana Grecea

foto: Vali Mirea Photography

Retete TV este online! Un an de documentare, peste 6 luni de așteptare a site-ului, 30 de rețete video de calitate filmate, 2 echipe de filmare (Inversee și Ballon Rouge), 2 echipe cu care am început site-ul (doar cu una am finalizat), 4 cursuri de antreprenoriat și mult ajutor din partea familiei și prietenilor (de la avocat, la social media manager, la fotografii pentru site, la prelucrare de poze etc). Nu mai pun încurajările și sfaturile, pentru că nu de puține ori am avut nevoie să-mi ridice cineva moralul.

DSC_1975_resize

De-acum, rețetele video și rețetele în imagini le veți găsi pe http://retetetv.ro/ iar aici pe blogul personal veți citi doar ceea ce mă frământă sau mă preocupă. Vă voi semnala dacă e cazul și rețetele sau concursurile de pe Retete TV, poate vă interesează.

DSC_1733_resize

Ce cuprinde proiectul meu Retete TV? În primul rând, video – rețete de 3 minute care se pot face între 30 – 45 de minute, pentru că vreau să mă adresez celor ocupați, ca și mine. Apoi rețete în texte și imagini (grupate pe mai multe categorii si subcategorii, gen feluri de mancare, dupa ingrediente, momente speciale, ocazii, trucuri, retete pentru copii) recomandări de rețete sau articole de cooking din presa internațională, concursuri, evenimente și nu în ultimul rând, un MAGAZIN de unde puteți cumpăra produse de bucătărie (parte din ele ma veti vedea si pe mine folosindu-le in video-uri).

Motto-ul Retete TV este Mananca acasa! Mai sanatos, mai ieftin, mai prietenos! Daca gatesti acasa ii vei face pe altii fericiti iar oamenii isi vor aminti cu drag de tine!

Răsfoiți-l, scrieți-ne părerea și abonațiă-vă la canalul de youtube și la newsletter. Pentru Like aveți pagina de Facebook.

DSC_1779_resize

 

4 Comments

 • avatar

  Bravo Oana! Mult succes! 🙂

 • avatar

  Multumesc mult Denisa. Sper sa-ti placa proiectul meu.

 • avatar

  Felicitări! Ești taree!

 • avatar

  Felicitari pentru initiativa. Sper sa iti mearga din plin!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!