X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Dec 3, 2012 - Ganduri    1 Comment

RBS, o banca de toata jena

 

Cum e sa ai bani de dat si sa nu ai unde plati? Numai in Romania se poate intampla ca pentru o rata sa alergi tot Bucurestiul.

M-am trezit recent, in ultima zi de plata a unei rate lunare la RBS ca nu mai am unde plati. Mult timp, am platit la filiala din 13 Septembrie, vis-a-vis de Marriott. In 2012 s-a desfiintat. Nu mi-a parut rau, erau oameni indolenti si neprofesionisti cand ii intrebai ceva. M-am mutat cu plata in zona Unirii, unde vrand-nevrand tot ajungeam. S-a intamplat ca si aici sa nu vrea sa-mi ia banii pentru ca nu aveam la mine cardul de service, prin care ei verifica datele in sistem. Eram titularul creditului, aveam la mine buletinul si cardul original. Nu a fost bine, nu am putut plati, trebuia sa completez formulare de la inceput, ca pentru emiterea unui card.

De ieri insa, cand sa platesc rata, nu mai am unde. Am sunat in centrala si mi s-a recomandat sa ma deplasez in zona Pipera (pe Barbu Vacarescu) sau spre Casa Presei, eu locuind in 13 Septembrie. Sau sa platesc prin transfer bancar, cu doua zile inainte de expirarea zilei de plata, desi iau salariul exact in ziua scandenta.

Cat se mai afla prin Romania RBS Bank evitati-o cat puteti. Dobanzi mari, servicii proaste, program scurt si fara filiale! Pentru a afla datele contului, nu se poate sa intrebi la call center, trebuie sa ai activat un anumit serviciu, cica de securitate, dar care te obliga sa tii minte patru numere, care sa nu fie consecutive, sa nu fie anul nasterii si sa nu se repete intre ele. N-a belea ca numai asta nu tineam minte, pe langa toate datele de securitate pe care le dai la inceput…

Sa mai platesc? Sa nu mai platesc? Dobanzile curg, desi serviciile bancii sunt de tot…

1 Comment

  • avatar

    Vezi ca mai nou poti plati la oficiile CEC Bank, si eu am rate la ei, dar fiind aproape de serviciul meu, reusesc cat de cat sa ajung la sediul din Barbu Vacarescu. Oricum nu sunt singurii de toata jena, din pacate, putine banci mai sunt profesioniste in ziua de azi, insa la ei e groaznic ca si-au inchis sucursalele de mai peste tot 🙁 Daca ratele sunt in lei le mai poti plati si la posta. Si daca nu ma insel, poti cere o noua data scadenta, care sa fie dupa salariul tau.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!