X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Recomandare: un eveniment pentru suflet, unul pentru trup

 

by Oana Grecea

Saptamana aceasta au loc două evenimente pe care eu le-am așteptat cu interes: lansarea cărții Scânteia de la editura Publica (una din editurile de la care tot ce-am citit mi-a plăcut) și festivalul Body Mind Spirit, de unde voi putea cumpăra mierea preferată – Săbăduș– deoarece oamenii sunt din Satu Mare și doar acum îi prind.

Scânteia de Kristine Barnett – cea mai recentă apariție din colecția Narator, editura Publica

scanteia

Editura Publica lansează astăzi a treia carte din colecția Narator: Scânteia. Povestea unei mame care a crescut un geniu de Kristine Barnett. Cartea prezintă povestea unei mame care refuză certitudinile sumbre ale unui sistem educațional care etichetează autismul drept o condiție total disfuncțională și care hotărâște să creadă până la capăt în șansa unei vieți normale pentru copilul său. O poveste dramatică prin realitatea întâmplărilor, uimitoare prin rezolvarea situației în sine, dar și una despre puterea credinței și dimensiunea profundă a potențialului uman.

Un procent de 10% din vânzările cărții de pe publica.ro vor fi donate asociației AUTISM ROMÂNIA – Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism.

Am decis donăm o parte din vânzările acestei cărți care vorbește despre prejudecățile noastre atunci când suntem confruntați cu spectrul autismului unei asociații de părinți care se luptă zilnic cu un sistem și o mentalitate neadecvate nevoilor copiilor lor.” – Bogdan Ungureanu, director executiv editura Publica.

Kristine Barnett, autoarea cărții Scânteia și directoarea Jacob’s Place, un centru comunitar caritabil pentru copii autişti şi cu nevoi speciale din Indiana: „Am scris această carte pentru sunt de părere povestea lui Jake e reprezentativă pentru toţi copiii. Deşi darurile lui sunt unice, povestea lui pune în evidenţă posibilitatea pe care o avem cu toţii de a realiza ce este extraordinar în noi înşine şi poate chiar arată posibilitatea cageniul nu fie o însuşire chiar atât de rară. Nu vreau spun fiecare copil autistsau fiecare copil normaleste un geniu. Dar dacă aprinzi scânteia înnăscută a unui copil, îţi va arăta întotdeauna drumul spre înălţimi mai mari decât ţi-ai fi putut imagina vreodată.

 

Miere Săbăduș, o porție de sănătate la Sala Palatului

miere sabadus_resize

În perioada 14-16.02.2014 producătorul de miere de albine și produse naturale pe bază de miere este prezent la Sala Palatului din București cu produsele NATURALE si NEFALSIFICATE și  cu o tombolă cu 7 premii în valoare de 336 de lei. Pentru fiecare produs cumpărat, participați cu un bilețel la tombola. Extragerea câștigătorilor va fi duminică 16 februarie, la orele 12:00.

Un alt concurs se desfășoară pe pagina de Facebook a producătorului – https://www.facebook.com/MiereSabadus, unde puteți căștiga unul din cele trei produse: sirop de cătină, miere cu propolis și un borcan de imunitate pentru copii, de care eu personal sunt foarte interesată.

Povestea prietenilor mei din Satu Mare, a căror miere o tot folosesc la prăjituri, cafea (da, uneori beau cafeaua cu miere), ceai, dar mai ales la limonadă o puteți citi aici.

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!