X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Mar 2, 2013 - Bucatareala    No Comments

Salata de cruditati Endivia – video

by Oana Grecea

Realizator video cooking: Mihai Angiu

A venit primăvara, își fac apariția în viața noastră salatele (chiar dacă se găsesc și pe timp de iarnă). Am decoperit salata ambalată de la Eisberg, care este proaspătă (are termen de valabilitate doar 7 zile), sănătoasă și se încropește extrem de rapid. Unde mai pui că și vizual e foarte atractivă, un adevărat regal al culorilor, pornind de la ambalaje și continuând cu verdețurile din pungi. Nu trebuie decât spălată.

Chiar dacă am descoperit la ei pe site că au și un rețetar de salate, pe prima am făcut-o rapid ca o completare la masa de prânz.

Am folosit salată Endivia Mix (care are endivia, frisee și radicchio), ingrediente care conțin minerale, oligoelemente și vitaminele A,B,C și E. Am folosit un dressing de la ei, astfel încât nu a fost nevoie să folosesc ulei de măsline, lămâie sau oțet.

Am filmat-o dar am și pozat-o….

IMG_0206_resize

Porții: 4

Timp de preparare: 5 minute

Ingrediente:

o pungă de salată Endivia Mix; jumătate de castravete de seră; două roșii; 3-4 ridichii mai mari; sare, piper, sos Island Dressing Eisberg (1/2 sticluță)

IMG_0186_resize

Mod de preparare:

Se desface salata din pungă, se clătește, se taie roșiile, castravetele și ridichiile, se adaugă puțină sare și puțin piper și jumătate din sticluța de suc.

Se poate asorta la un prânz cu cartofi prăjiți sau la cuptor, ori la o friptură/grătar.

Alt video – Salata calda cu paste si ton

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!