X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

May 18, 2013 - Familiale, Ganduri    No Comments

Salutari din Bruxelles

 

by Oana Grecea

În perioada 18-22 mai sunt la Bruxelles, unde mă voi întâlni cu reprezentanți europeni responsabili cu diverse domenii, dar și cu comisarul european pentru agricultură, Dacian Cioloș. Voi încerca să vă țin la curent la întoarcere cu noutățile din Bruxelles, pentru că nu știu dacă voi avea net sau dacă voi avea timp să scriu, deși zilele de sâmbătă și duminică sunt mai libere, iar luni sunt Rusaliile (pentru Catolici.

23b60950e30f693fc1c67e8b1c7686c4

 

Personal mi-ar fi plăcut să stau de vorbă cu câțiva din cei care au afaceri handmade și de familie, sau cu mici fermieri. Nu știu în ce măsură asta o să fie posibil.  Oricum, la Bruxelles s-a anunțat vreme ploioasă, însă nu vreau să ratez nimic din ce s-ar putea vedea la pas și fără prea mulți bani.

Bruxelles 3

Motivul pentru care sunt aici este cel de blogger european (detalii aici) și articolul pe care l-am scris din tot sufletul, de aici.

Bruxelles

Să ne auzim cu bine la întoarcere.

SONY DSC

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!