X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Sony – coplesitor in lansari

 

by Oana Grecea

Odată cu criza îmi doresc ca tehnologia să țină pasul cu posibilitățile mele. Nu am fost niciodată mare fan al ultimelor gadgeturi, dar primul aparat foto a fost un Sony Cyber-shot, de care eram foarte încântată până mi-a fost spartă casa și furat.

Sony însă se întrece pe sine și inovează moment de moment. Ce-ați zice dacă v-aș spune că există tabletă imună la accidentele cu lichide vărsate peste ea sau la stropire? Mereu mă gândesc, atunci când aud ce tehnologii s-au mai lansat în piață, la utilitatea lor concretă. E sau nu un moft, în cazul în care aș avea banii sa cumpăr? Dar la o tabletă cu astfel de proprietăți mă gândesc că e numai bună în bucătărie când cauți o rețetă, ori pentru copilul care mănâncă cu tableta alături nefiind atent niciodată la cana din față.

Xperia Tablet Z este cea mai performantă tabletă Android premium, de 10,1” cu LTE (Long Term Evolution), din lume. Tableta este incredibil de subțire și ușoară, având o grosime de 6,9 mm și cântărind 495 g. Disponibilă în versiunile LTE și Wi-Fi,  Xperia Tablet Z este prima tabletă care funcționează cu un procesor quad core asincronic Qualcomm®Snapdragon™ S4 Pro și dispune de cea mai mare rezistență subacvatică.

Ce mai include această tabletă minue? Păi, mai multe opţiuni de conectivitate decât oricare altă tabletă existentă în prezent. Include şi funcţia One-Touch de la Sony, care îți permite să transferi conţinut de pe tableta HD pe televizor, la boxe sau pe smartphone, printr-o singură atingere între device-uri.

Recent, Sony a lansat în România și noile televizoare BRAVIA Triluminos Display, noua gama Cyber-shot și noile sisteme cu NFC, produse şi tehnologii ce reprezintă vârfurile de gamă în segmentele de home entertainment, mobile și foto.

Mai multe despre aceste produse și o galerie foto drăguță găsiți pe site-urile de tehnologie (pe mine mă depășește să explic produsele în termeni tehnici), dar eu vă recomand Gadget Trends.

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!