X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Te astept, un bestseller New York Times

(trailler carte “Te astept)

Atunci când doriți să vă amintiți de prima dragoste, primele emoții, gândurile, planurile și tot vârtejul care v-au cuprins la prima întâlnire, citiți ”Te aștept” (scris de Jennifer L. Armentrout), un proiect al Editurii Epica, destinat adolescenților de peste 17 ani. Una din cărțile devenite bestseller pe lista New York Times.

Ca părinte, dacă doriți să recomandați cartea copiilor voștri (în caz că vă ascultă) vă avertizez că spre final are câteva pasaje în care personajul principal se masturbează și apoi face dragoste cu bărbatul iubit, însă nu sunt cuvinte și pasaje osbcene și nici foarte pe lung povestite.

Pageflex Persona [document: PRS0000038_00071]

Altfel, cartea este plină de emoție, se citește ușor și repede, veți râde și veți suferi alături de o fată tânără, timidă și virgină până spre 20 de ani, din cauza unei traume suferite din partea unui băiat pe la vreo 14 ani.

Dacă vă gândiți la fiicele voastre, veți dori cu siguranță să întâlnească un băiat bun și frumos precum Cam, personajul principal masculin din carte.

Vă invit să urmăriți traillerul cărții postat pe site-ul autoarei Jennfer L. Armentrout sau să urmăriți pagina de Facebook a acesteia. Ca un autor care se respectă, aceasta are un site, un blog, o pagină de Facebook foarte actuale și cu mulți fani.

Cartea ”Te aștept” din colecția EpicLove – ficțiune pentru tineri a fost desemnată

#1 New York Times e-book bestseller list

#2 on the New York Times print și e-book

#5 USA Today

#1 Amazon

Despre carte, din pasajele incluse pe coperti:

”Să plece la mii de kilometri depărtare de casă pentru a se înscrie la colegiu e singura cale prin care tânăra de nouăsprezece ani, Avery Morgansten, poate scăpa de ceea ce i s-a întâmplat, în urmă cu cinci ani, la o petrecere de Halloween, care i-a schimbat pentru totdeauna viaţa. Tot ce trebuie să facă e să ajungă la timp la cursuri, să se asigure că brăţara de la încheietura mâinii stângi e la locul ei, să nu atragă deloc atenţia asupra propriei persoane şi poate — dă Doamne! — să-şi facă nişte prieteni, pentru că, fără îndoială, asta ar fi o schimbare bine-venită. Singurul lucru de care n-are nevoie şi la care nu s-a gândit este să-i trezească interesul singurului băiat care ar putea să-i zdruncine fragilul viitor pe care şi-l construieşte pentru ea însăşi”.

Unele lucruri merită încercate…

Cameron Hamilton —1,90 m, fizic pentru care poţi să leşini, completat cu o pereche de ochi şocant de albaştri. Și cu o remarcabilă abilitate de a o face pe Avery să-şi dorească lucruri despre care crezuse că-i fuseseră răpite irevocabil. Ea ştie c-ar trebui să stea departe de el, dar Cam e înnebunitor de omniprezent, cu farmecul lui, cu tachinările lui isteţe şi cu păcătoasa aceea de gropiţă în obraz, atât de… să-ţi vină s-o mănânci. Să se încurce cu el e periculos, dar când nu mai e cu putinţă să ignore tensiunea clocotitoare ce scoate scântei ori de câte ori sunt unul în preajma celuilalt, el face să iasă la lumină o latură a ei despre care ea habar n-avea că o are”.

Unele lucruri n-ar trebui trecute sub tăcere niciodată…

Dar când Avery începe să primească emailuri de ameninţare şi telefoane care o silesc să-şi înfrunte un trecut pe care ea îl voia îngropat, nu mai are de ales şi trebuie să admită că există cineva care nu-i îngăduie să uite de noaptea aceea când totul s-a schimbat. Când adevărul devastator va ieşi la iveală, o să mai scape ea şi de data asta întreagă, cu doar o cicatrice? Şi va putea Cam să fie acolo, s-o ajute să iasă la liman, sau va fi târât în adâncuri odată cu ea?

Pentru că vorbim de emoții și de primul sărut al personajului din carte, vă invit să urmăriți un alt filmuleț drăguț, share-uit pe Facebook intens, despre primul sărut al unor oameni care se cunosc prima dată:

First Kiss – http://www.youtube.com/watch?v=IpbDHxCV29A

 

 

(articol scris de Oana Grecea)

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!