X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Oct 18, 2013 - Bucatareala    No Comments

Tort de casa sub forma de crap

 

by Oana Grecea

Un desert pentru iubiții voștri pescari. Vă propun combinația ideală de rețetă: gust de casă și aspect de cofetărie. Un tort pe care îl puteți face cadou surpriză printr-o comandă (cu o săptămână înainte) la o prietenă de-a mea, plină de imaginație și foarte migăloasă, pentru că un tort în formă de crap este o adevărată artă. Dar pentru că nu are coloranți decât la exterior și este făcut din blat de casă, creme pe toate gusturile (și frișcă cu lămâie, dar și caramel cu alune) este și mult mai sănătos și nu atât de concentrat în zaharuri cum sunt cele din cofetărie.

Timp de preparare: 5 ore

Cantitate: 3,5 kg

Ingrediente: Cremă de frișcă cu lămaie și fructe, cremă de caramel cu unt de arahide și alune, fructe de pădure.

Tortul este îmbrăcat într-o pastă din zahăr și gelatină și este vopsit manual, aripioară cu aripioară, solz cu solz :)).
tortCrapFelie_resize
Dacă sunteți tentați să faceți cuiva o asemenea surpriză sau preferați alte forme de tort dar cu aceste ingrediente, puteți face o comandă în prealabil (cu o săptămână înainte) la numărul de telefon: 0726 245 969.
IMG_1441_resize

V-aș ura poftă bună, dar doar eu am avut parte de el și pot garanta că este foarte gustos!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!