X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Umanitatea, dincolo de fisa postului

 

de Oana Grecea

Îmi plac oamenii care mișcă lucruri. Care cred cu tărie în ceea ce fac, care schimbă mentalități la locul de muncă, care îi determină pe alții (de multe ori colegi) să se implice. De când urmăresc activitatea de CSR a grupului Rompetrol am fost impresionată de devotamentul și entuziasmul Costinelei Drăgan (detalii în interviul de mai jos), responsabil cu proiectele umanitare în care se implică financiar grupul. 

Într-un interviu pentru revista Biz am aflat de la Costinela că programul de responsabilitate socială început în 2009 de Rompetrol susține și derulează proiecte din domeniul sănătății și al protecției mediului. De la debutul programului “Împreună pentru fiecare”, în perioada 2009 – 2012, Rompetrol a alocat pentru dezvoltarea a 71 de proiecte peste 1.000.000 USD.

Interviul integral îl puteți citi mai jos (click pe poza):

Costinela Dragan

(Costinela Drăgan).

Pe pagina de Facebook a proiectului ”Împreună pentru fiecare” puteți urmări și alte activități ale companiei, ale Costinelei Drăgan și ale colegilor ei inimoși.

Costinela Dragan si Mihaela Dumitru, statie Rompetrol Mihai Bravu

(în imagine Costinela Drăgan și Mihaela Dumitru, în timpul activității de voluntariat din stația Rompetrol Mihai Bravu; sursa foto: pagina de Facebook a Mihaelei Dumitru)

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!