X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Un as in tenis se intoarce la scoala

Florin Segarceanu si sotia sa, Diana, au trecut de la afaceri imobiliare la cele scolare. Investitia lor de trei milioane de euro in Little London School este insa una de viitor. Academia de tenis trebuie sa mai astepte.

Daca pe Diana Segarceanu o gasesti zilnic in complexul Greenfield din Pipera la scoala sa, Little London School, pe Florin Segarceanu il poti vedea la sfârsitul zilei, când vine sa-si ia copiii acasa. Ultimul business al sau implica mai mult timp si mai multi bani decat celelalte afaceri ale familiei Segarceanu. “Cu scoala nu-i de glumit”, spune Diana Segarceanu, care recunoaste ca a investit in invatamânt intâi pentru ca propriii copii sa aiba conditii adecvate la scoala.

Pana la reusita din domeniul invatamantului (business nonprofit, inregistrat pe fundatie) fostul tenisman de Cupa Davis a avut si esecuri, si reusite in afaceri. Dar in ultimii 10 ani businessul sau principal a fost dezvoltarea imobiliara. Privind in urma, Segarceanu spune ca toate lucrurile dupa viata din tenis au decurs normal. Nu a facut nimic singur, a facut cu parteneri si cu prieteni, si asa i-a fost mai usor. A avut inspiratia de a alege oportunitatile care au aparut. Pentru viitor, se gandeste la o academie de tenis de mici dimensiuni, specializata pe tenisul de performanta.

Despre parcursul sa de cand s-a lasat de tenis dar si despre planurile de viitor puteti citi in materialul realizat pentru revista BIZ. (click pe poza pentru a vizualiza pdf-ul).

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!