X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Mar 23, 2015 - Bucatareala    No Comments

Un brand destept da consumatorului “mura in gura”

  de Oana Grecea Nu as fi scris despre ideea Staropramen de a oferi unui castigator Masterchef o lectie privata cu un mare chef din Cehia, daca nu ma convingeau cu ceea ce a rezultat din munca lor: o serie de retete asociate fiecarui tip de bere! Sa ma explic. 1) Nu ma uit la televizor de vreo cativa ani, nu ma intereseaza nicio competitie, fie ea si de gatit, nu vreau sa stiu celebritati de la TV. Lumea mea este in online si cred si sper ca sunt multi ca mine. 2) Romanii sunt mari bautori de bere, iar sa asociezi berea cu mancarea si sa oferi oamenilor inspiratie este o idee foarte buna, mai ales cand inspiratia  vine cu retete video. Pentru cine nu intelege titlul, sa explic expresia Mura in gura. Conform DEX = a-i da cuiva aproape integral soluția unei probleme pe care ar trebui s-o rezolve singur; a-i da cuiva ceva de-a gata. Castigatorul locului III la Masterchef - Tudor Marcu si Marek  Raditsch, reputatul Chef de origine cehă au gandit o serie de retete pentru berea Staropramen. Staropramen blondă a fost asociată cu o salată din homar, rosii, avocado si trufe, urmata de cotlet de porc glazurat cu sirop de artar si de o tarta cu crema din lime. salata homar Straropramen bruna a fost asociata de Chef Marek cu pieptul de rata cu dressing din zmeura si branza de capra proaspata, urmat de calcan cu piure din telina, la felul principal, si brownie cu fistic, mousse de ciocolata si fructul pasiunii la desert. piept de rata Pentru Staropramen nefiltrata, cappucinno de dovleac, friptura de cerb in sos de cirese amare si budinca din caramel s-au dovedit a fi  cele mai bune alegeri. Capucino dovleac Staropramen granat, o bere aramie, cu totul speciala, a insotit un aperitiv pe baza de cartofi si praz, cu icre de pastrav, arpagic, smantana si ou de prepelita, urmat de un fel principal din stiuca la gratar cu conopida, stafide si marar si de crème brullé cu sos de mere, la desert. cartofi cu praz Pentru a afla mai multe despre ChefXperience si pentru a descoperi modul in care au fost preparate retetele inedite, urmariti pagina de Facebook: www.facebook.com/StaropramenRomania. Una din retetele video o voi posta si eu pe site-ul propriu ReteteTV.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

'