X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Jun 4, 2014 - Bucatareala    No Comments

Un cascaval cu ambalaj resigilabil

 

by Oana Grecea

Da, a apărut pe piață primul cașcaval produs în România, la standarde nemțești, cu lapte românesc, dar ambalaj… resigilabil. Asta mi s-a părut cel mai important din lansarea Cașcavalului Muller – proaspăt, semimaturat și maturat – la care am fost invitată recent.

Și cercetarea de piață, conform căreia, românii au ajuns să consume mai mult cașcaval decât brânză telemea. Acum, dacă mă întrebați pe mine, cred că informația este corectă dacă analizez consumul… familial și dacă mă uit câte moduri diverse de a găti cu cașcaval avem. Datorită faptului că nu-i sfărâmicios îl punem și mai ușor în sandwich-uri copiilor la școală, îl folosim și la omleta cu legume, la pizza, la paste, în tortillia etc.

Das Kaskaval, primul cașcaval Müller produs în România, după rigori germane dar disponibil doar pe piața româneasă (nu-l comercializează și nemții), este rezultatul a doi ani de studii de piață. Noutatea lui este, pe lângă ambalajul resigilabil (ce menține astfel proaspăt produsul), disponibilitatea lui în 3 stadii de maturare.

Fresh si über savuros, obtinut în 15 zile – Das Kaskaval Proaspat, distins și echilibrat, maturat timp de 30 de zile – Das Kaskaval Semimaturat sau intens și cu un gust inconfundabil maturat 60 de zile – Das Kaskaval Maturat.

Prețul recomandat este de 10,99 lei pentru Das Kascaval 250 gr și de 18,99 lei pentru Das KAskaval 450 gr, deși magazinele au opțiunea propriului preț.

Das Kaskaval - primul cascaval produs in Romania de la Muller (1)

 

PS: veți aprecia probabil reclama haioasă la produs. În rest îl puteți gusta în magazine, unde compania va face multe degustări sau îl puteți cumpăra și vă convingeți singuri. Despre ce mai face produsul probabil veți afla urmărind pagina lor de Facebook, acum nu foarte plină de informații.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!