X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Un nou sortiment de Branza President + o reteta

PRÉSIDENT, unul dintre brandurile cu produse fine și elegant prezentate a lansat de curând un nou sortiment de brânză cremoasă, tocmai bun de folosit în salată.

Branza Cremoasă PRÉSIDENT este un produs 100% din lapte de vacă, cu gust de telemea, dar o textură fină și cremoasă. Cutia are și o parte de zer pentru ca brânza să-și mențină prospețimea și gustul de lapte inclusiv după deschiderea ei.

Brânza Cremoasă PRÉSIDENT se potrivește de minune cu o salată mediteraneană dar merge și într-un pui a la grec, așa cum am avut plăcerea să constat pe cutia de brânză. Brandul a avut inspirația să pună pe folia care se desprinde de pe cutie și două rețete ca sugestie de pregătire (Salată Deliciu și Pui a la grec).

img_0056_resize

Despre PRÉSIDENT

PRÉSIDENT este unul dintre cei mai importanți producători de unt si brânzeturi din lume. PRÉSIDENT se distinge prin tradiție, măiestrie și pasiune pentru acestea, îmbrățisând atât produse locale, așa cum este telemeaua, dar și lansând brânzeturi internaționale consacrate, unice pe piața românească. Pentru mai multe informații, accesați pagina de Facebook PRÉSIDENT România http://www.facebook.com/presidentromania.

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!