X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Unde s-a ajuns: masina de spalat vase cu deschidere knock-knock

 

de Oana Grecea

Trebuie neapărat să vă spun. Am trăit s-o văd și pe-asta: o mașină de spălat vase care se deschide la un ciocănit în ușă (în fapt trebuie să bați de trei ori într-un anume loc) dar practic este ca un ”Sesam deschide-te” (vezi video aici)! Mașina de spălat vase de la Miele, singura din lume patentată cu această tehnologie Knock2Open este de văzut și de cumpărat în showroom-ul companiei din Piața Presei, acolo unde sunt multe lucruri interesante dacă aveți drum sau interes.

Mi-am clătit ochii și am rămas impresionată de multe produse marca Miele (o marcă premium cu prețuri pe măsură dar cu garanție de minim 20 de ani la produse), deși scopul vizitei în showroom a fost lansarea celei mai iefitne mașini de spălat din gamă, destinată tinerilor, numită Active (preț 2670 lei). Mașina asta beneficiază de calitatea Miele, nu are toate funcțiile unei surori de-a ei mai scumpă, însă  ar putea să-i impresioneze pe tinerii care-și încep viața într-un spațiu mai generos. Cine nu ar vrea să-și doteze casa cu electrocasnice care durează 20 de ani? Zic tinerii, pentru că în general cumpărătorii produselor Miele sunt ca și cei ai vaselor mele de cupru trecuți de 40 de ani, oameni cu experiență, care au ajuns să știe și să aprecieze lucrurile de calitate, chiar dacă ele sunt scumpe. Chestia asta vine clar cu timpul, vă confirm și eu…

Wie lässt sich in Küchen mit komplett grifflosen Fronten ein vollintegrierter Geschirrspüler öffnen? Die Antwort von Miele heißt: Knock2open.

Modelele din gama Active (prezentate în premieră la IFA Berlin 2015- cel mai mare târg de tehnologie din lume) includ  toate   tipurile   de   mașini   de   spălat   vase,   de   la modelele de sine stătătoare la cele încorporabile și dispun de o capacitate de încărcare de 13 sau 14   seturi   de   vase.

Cele mai multe dintre modelele de maşini de spălat vase de la Miele oferă și sertarul 3D pentru tacâmuri, sistemul Perfect Glass Care (special pentru spălarea paharelor), dar şi funcţia de autodeschidere pentru uscarea perfectă a veselei.

Oricum, cel mai mult m-a impresionat mașina cu ciocănit, model G6000, singura maşină de spălat vase din lume cu tehnologia patentată Knock2Open, a cărei deschidere se realizează prin simpla bătaie a ușii. În plus, modelul Knock2Open este dotat cu un panou „touch on metal” – un mod de comandă elegant şi inovativ. „Piața de maşini de spălat vase crește constant în ultimii ani în România și datorită faptului că utilizatorii înțeleg beneficiile acestui produs în bucătărie. O maşină de spălat vase este la fel de utilă ca o maşină de spălat rufe deoarece, cu ajutorul ei, poți face economii importante de timp, apă şi energie”, spunea la showroom Loredana Butnaru, directorul de vânzări al Miele România.

De plăcut mi-au plăcut toate, dar am să mai enumăr ceva ce apare și în poză – plita cu grătar cu striații și fără, aparatul de cafea și cuptorul cu microunde cu aburi, iarăși o inovație Miele.

IMG_7790_resize   IMG_7787_resize IMG_7788_resize

În general mă sperie tehnologia și electrocasnicele Miele mai au un pic și-ți ghicesc și gândurile.

Despre experiența personală cu electrocasnicele din dotare voi scrie un post în curând.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!