X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Vasele de cupru, o investitie peste timp

by Oana Grecea

Vând vase de cupru! Dragostea mea pentru ele poate fi și dragostea voastră dacă vă hotărâți să investiți într-un obiect de bucătărie de lăsat moștenire copiilor voștri sau dacă sunteți dintrei cei care preferă clasa și perfecțiunea în bucătărie. Dar, oricât de mult v-ați dori un asemenea cadou, întâi trebuie să achitați un avans de 25% din prețul vasului și apoi să așteptați minim 15 zile până la sosirea coletului. O întrebare nu strică însă, pentru că sunt câteva  pe care le am în stoc.

Inslee by Design, buc cu vase cupru   (sursa foto: Inslee by Design)

Spre deosebire de vasele existente pe piața românească (oricum în număr mic și prelucrate de o mână de meșteri populari), mânerul vaselor de cupru de la Falk Culinair Belgia este din oțel inoxidabil. Firma belgiană este deținătorul patentului pentru bimetalul cupru-inox din care sunt realizate vasele de cupru moderne. Acest bimetal (materia primă) este livrat și către Matfer-Bourgeat (cel mai mare producător de vase de cupru, mult mai scump însă decât belgienii). Un articol mai amplu despre dragostea mea pentru aceste bijuterii din bucătărie am scris aici: https://gandurisibucatareala.ro/vasele-de-cupru-noua-mea-dragoste/

Dacă sunteți pasionați de gătit (preparate culinare pretențioase), dacă aveți o bucătărie mare și cunoștințe (istorice, științifice și culinare) despre ceea ce înseamnă folosirea vaselor de cupru din timpuri străvechi (inclusiv în bucătăriile regale și prezidențiale) până în prezent, înseamnă că veți aprecia oferta pe care o am.

Cuprul este cel mai bun conductor metalic după argint. Gătitul este mai rapid, mai simplu, mai elegant și mai gustos (sosurile nu se mai taie, ciocolata se topește garantat). Vasele din cupru roșu sunt ecologice și economice (gătindu-se mai repede, consumă mai puțină energie pentru cei care folosesc plită sau cuptoare electrice). În plus, sunt garantate pe viață!

Propunere de vase:

Gama Rondeau

 

classical-24cm-copper-rondeau_resize

 

Gama Casserole

 

classical-24cm-copper-casserole_resize

Gama Frying Pan

 

classical-24cm-copper-frying-pan_resize

* Mențiune: toate vasele se găsesc în varianta de diametru de 16, 20, 24, 28, (unele si la 32 cm) și puteți primi prețuri pentru toate aceste variante. Pentru alte informații aștept mail pe contact@retetetv.ro)

* Capacele se vand separat.

1 Comment

  • avatar

    Vasele de cupru se pot cumpara si online?

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!