X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Dec 2, 2012 - Concursuri    No Comments

Beciul Domnesc, cel mai apreciat şi cunoscut vin de la Vincon Vrancea

 

Beciul Domnesc este o selecţie de vinuri premium, realizate în cele mai performante condiţii tehnologice, vinificate şi urmărite pe tot parcursul evoluţiei lor cu mare atenţie de către oenologii Vincon Vrancea (http://www.vinconromania.ro/pages/indexro.htm).

Gama cuprinde vinuri albe: Riesling, Fetească Albă – seci, Şarbă (soi local de calitate deosebită, creat la Institutul Vincon de la Odobeşti din Riesling şi Tămâioasa Românească) şi Sauvignon Blanc – demiseci, Muscat Ottonel – demidulce, vinuri roşii: Merlot, Cabernet Sauvignon – seci, Pinot Noir – demisec, Fetească Neagră – demidulce şi Cabernet Sauvignon – dulce şi vinuri rose: vin sec, obţinut prin vinificarea în rose a strugurilor din soiul Merlot.

Vinurile din selecţia Beciul Domnesc se bucură de recunoaştere atât naţională, cât şi internaţională, câştigând medalii la cele mai importante competiţii de profil: distincţia “Gran Menzione” pentru Fetească Neagră la Vinitaly, cel mai mare concurs de profil din Europa, medalia de argint pentru Merlot şi Fetească Neagră la “Concursul Mondial de la Bruxelles”, cea mai importantă competiţie internaţională şi aur pentru Fetească Neagră la “Festivalul Internaţional al viei şi vinului Bachus 2011″.

Tot în 2011, gama Beciul Domnesc a fost inclusă în Top 300 Superbrands, clasament ce conţine cele mai importante branduri din România. Beciul Domnesc, brand strategic pentru Vincon Vrancea, este lider în segmentul de vinuri roşii premium.

Pentru mai multe noutăți, puteți fi prieteni cu Vincon Vrancea pe pagina lor de facebook: http://www.facebook.com/VinconVrancea?ref=ts&fref=ts

Vincon Vrancea oferă 5 premii. Fiecare premiu consta intr-o sticla Beciul Domnesc, Şarbă (alb, sec), pret recomandat 16 lei si o sticla Beciul Domnesc, Cabernet Sauvignon (rosu, sec), pret recomandat 16 lei/bucata.

 

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!