X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Aug 29, 2014 - Bucatareala, video    No Comments

Whisky – un cocktail by Jamie Oliver si o reclama de vis

de Oana Grecea

sursa foto deschidere: contul de Instagram Jamie Oliver

Pe final de vară mi-a venit pofta de un cocktail, și nu ar fi fost cu whisky (nu este chiar băutura mea preferată) dacă nu aș fi văzut reclama superbă la Johnnie Walker Blue Label realizată sub formă de filmuleț, adică un video de 6 minute care merită fiecare secundă din timpul tău.

Inspirația simplă pentru un cocktail rapid a venit pe canalul Drinks Tube al lui Jamie Oliver acolo unde, Simone Caporale (un italian simpatic la fel ca și Genaro) prepară ceva rapid și gustos chiar și pentru gusturile mele.

Ingrediente (recapitulez): 200 ml scotch whisky, jumătate de ananas tăiat cuburi mari, 1 lime, 4 linguri de miere (recomand una sănătoasă, de la Săbăduș), 12 frunze de mentă proaspete și 20-24 de cuburi de gheață. Un blender sau un mixer de bucătărie cu care tăiați zarzavaturile.

Gata cu cocktailul, să vă spun despre reclamă…

 

Pariul gentelmenilor în filmul scurt by Johnnie Walker Blue Label

Care este povestea? (că fără poveste nu ar mai fi așa minunată reclama)… Actorul britanic Jude Law face un pariu cu actorul italian Giancarlo Giannini. Dar povestea începe pe o mare albastră, cu doi domni bine îmbracați, pe un yacht deosebit (Mr. Porter), rar, elegant, construit în 1928. Unul din ei spune că-și dorește yachtul, celălalt spune că nu e de vânzare. Jude Law continuă provocarea și spune că nu vrea să-l cumpere pe bani, ci vrea să-l câștige. Cum? Prin dans… Și povestea continuă și e de înțeles chiar și pentru cei care nu știu engleza…


Filmulețul ”The Gentleman’s Wager” a fost filmat în Insulele Virgine Britanice și la Londra. Jude Law s-a pregătit intens pentru acest scurt film, luând lecții de dans, de pian și a suflat pentru prima oară într-un saxofon. Reclama este o poveste în sine și va rămâne în memoria multora, chiar dacă nu vor consuma Johnnie Walker Blue Label.

Eu aș încerca acum toate cocktailurile din lume cu whisky, mă simt inspirată…

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!