X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

May 16, 2013 - Familiale, Ganduri    No Comments

Ziua perfecta cu tati

 

by Maria Grecea

(la provocarea Oreo, Maria a scris despre cum vede ea ziua perfectă cu tati):

Pentru mine ziua perfectă cu tati ar fi una simplă pe placul amândurora. De dimineață stăm și lenevim. Până când i se face foame lui tati și mâncăm lent, în ritmul nostru liniștit și deloc grăbit. Dar n-am putea face asta dacă ar fi mami acasă, fiindcă ea este cea care mereu ne stabilește programul și ne cam grăbește să facem lucrurile mai repede și mai bine.

Apoi mergem cu bicicleta și jucăm prinselea. Asta ar putea dura până la prânz, când ne alintăm cu două pizza mari, cu multă brânză, așa cum visez mereu dar nu ne permitem decât rareori, când mami pleacă și nu ne lasă de mâncare. Aș mai vrea să adaug că pizza lui tati ar putea fi acompaniată de o bere, iar la mine cu un Pepsi (ăsta iarăși nu am voie tot timpul, de-asta ar fi bine să-l beau în ziua perfectă cu tati).

Desertul preferat al meu este înghețata și aș putea să mi-l iau, de fapt tati să mi-l ia, fiindcă așa îmi imaginez eu ziua perfectă cu el, făcându-mi toate poftele. Ziua ar putea continua uitându-ne la un film, ascultând muzică și mâncând floricele. Cam așa ar fi pentru mine ziua perfectă cu tati, o zi în care să facem ceea ce nu facem de obicei.

 

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!